AutoverzekeringNL.com
Ga naar de inhoud

Rialto autoverzekering met strafrechterlijk verleden

automotive > rialto

Rialto autoverzekering met strafrechterlijk verleden
Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren. Zo kan het gebeuren dat u geen autoverzekering krijgt met een strafrechterlijk verleden. Maar wie auto wil rijden, zal volgens de wet toch verzekerd moeten zijn. Vraagt u dan aan uw verzekeringsadviseur om een offerte van Rialto. In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.
Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon - kan dat wel.

Rialto offerte aanvragen                           Heeft u vragen? Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekeraar / woudagroep.nl
W.Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder
T. 0223 - 627423
F. 0223 - 615990

Rialto autoverzekering met een strafblad

Verzekeraars mogen mensen met een strafblad blijven weigeren te verzekeren. Mede door dit soort afwegingen zal het aantal mensen met een strafblad dat problemen ervaart bij het afsluiten van een autoverzekering bij Rialto uitkomen.
Rialto specialiseert zich in verzekeringen voor mensen met een verhoogd risicoprofiel en daar valt u nu ook onder. Wilt u meer informatie ontvangen over het afsluiten van een autoverzekering met een strafblad dan kunnen wij u hier mee helpen. Vul bovenstaand formulier in en wij kijken naar uw specifieke situatie.

Strafblad

Uw auto verzekeren als u een strafblad heeft, is lastig. U heeft de wet overtreden en ook al heeft de overtreding niets met het verkeer te maken, verzekeraars vinden dat het wel iets over u zegt. Net als bij een rijontzegging blijft dit u lang achtervolgen als het gaat om uw auto te verzekeren.
Wij vinden dat u zich ook zou moeten kunnen verzekeren. Wij helpen u dan ook bij het afsluiten van de door u gewenste autoverzekering. Nadat u bovenstaand online aanvraagformulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor een offerte.

Over ons
AutoverzekeringNL.com is onderdeel van de Woudagroep.nl / Autoverzekeraar.nl te Den Helder.
Contact
Willem Barentszstraat 47-49
1782 WC Den Helder.
Telefoon : 0223 - 62 74 23
info@woudagroep.nl
Social media
facebook
Twitter
Terug naar de inhoud